divendres, 23 de febrer del 2018

ART JOURNAL BLOG HOP

Comença una nova aventura!! Una aventura plena d'art journal!! I és que des d'aquest mes tinc la gran sort de formar part d'un grup de boges per l'art journal, gràcies a l'Anna de Full d'Scrap.

Empieza una nueva aventura!! Una aventura llena de art journal! Y es que des de este mes tengo la gran suerte de formar parte de un grupo de locas por el art journal, gracias a Anna de Full d'Scrap.

El tema d'aquest mes l'ha proposat Hadry de Hatty's Scrap Place i porta per títol MALDITO AMOR! a més a més no es podia utilitzar ni rosa, ni cors i s'havia de fer servir el negre. El primer que em va venir al cap va ser el conte de la Rateta presumida, un amor, el de la rateta, realment "maldito", a qui se li acut enamorar-se d'un gat? si és que aquesta història no podia acabar pas bé!!
Un cop clara la idea, només calia posar-se mans a l'obra, llapis a la mà, uns traços per aquí, uns per allà i el dibuix d'una rateta enamorada i un gat afamat, llest. Pintura acrílica per pintar i aquesta és la pàgina que ha sortit per aquest mes.

El tema de este mes lo ha propuesto Hadry de Hatty's Scrap Place y lleva por título MALDITO AMOR! además no se podía utilizar ni rosa, ni corazones y se tenía que utilizar el negro. Lo primero que me vino a la cabeza fué el cuento de la Ratita presumida, un amor el de la ratita, realmente "maldito"! ¿a quién se le ocurre enamorarse de un gato? si es que la historia no podia acabar bien!!
Una vez clara la idea, sólo había que ponerse manos a la obra, lápiz en la mano, unos trazos por aquí y por allá y el dibujo de la ratita enamorada y un gato hambriento, listo.  Pintura acrílica para pintar y esta es la página que ha salido para este mes.




Una mica més de detall!
¡Un poco más de detalle!






Espero que us hagi agradat!!
¡¡Espero que os guste!!

No oblideu anar saltant de blog en blog (o fanpage) per veure les interpretacions de les meves companyes.
No olvideis ir saltando de blog en blog (o fanpage) para ver las interpretaciones de mis compis.



MARY de MARYBONSCRAP

MARISA de MARISA DIEZ SCRAP

MAIKA de ART BOOK THERAPY

SANDRA Y VANESSA de K-MONO

CLAUDIA de LA CLAU DEL SCRAP


AUXI de CREA Y SCRAP

ANA de ANUSKA68CREATIVE (vienes de aquí)

Noe de MIQ SCRAP (estás aquí)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada